Вие всички ще постигнете своята победа

АЗ СЪМ Клер. Аз отново получих името, което носех по времето на Света Клара[1].

Но повечето от вас вероятно ме познават под името от моето последно въплъщение: Елизабет Клер Профет.

Вие навярно знаете, че заедно със своя мъж аз оглавявах и ръководих американската организация Самит Лайтхауз. И сега от своето ново състояние на съзнанието имам възможност да видя и възприема много неща по друг начин.

О, аз няма да кажа нищо такова, което би опорочило тази организация и хората, които я подкрепяха със своята енергия, със своите финанси и със своето Служение.

За мен всичко това остана в миналото, а за тях всяка моя дума може да изиграе голяма роля. А аз не бих искала да създавам нова карма, намирайки се на моето възнесено състояние на съзнанието.

Съществуваше известно затруднение, свързано с това, че ми се наложи дълго време да бъда между Небесата и земята. И навярно много от вас знаят това. През последните 12 години от моя живот аз не бях изцяло на земята. Част от моите тела не беше с мен. Способността за делимост на телата много ми помогна. Това беше избор на моята душа. Моята душа взе решение да премине целия дванадесетгодишен цикъл на земята в болестно състояние, в полубезсъзнателно състояние[2] , а последните години от живота – практически в напълно безсъзнателно състояние. За много хора, с които заедно си сътрудничехме в Самит Лайтхауз, това мое положение беше нещо, което ги караше да се притесняват и да мълчат за моята болест.

Обаче както вече казах, това беше избор на моята душа. Аз взех решение да не идвам във въплъщение за отработването на някои видове кармични енергии, които натрупах, когато заемах длъжността Посланик на Великото Бяло Братство. Но законът за кармата трябва да бъде удовлетворен. Затова се съгласих с болестното състояние, по време на което отработих значителна част от кармата и това ми позволи повече да не се въплъщавам.

Обаче трябва да уверя хората, с които заедно си сътрудничихме, че както и преди, аз съм готова да работя с вас и да изпълнявам необходимата работа за Братството.

Всички ли сте уверени, както и преди, че вършим необходимата за планетата и за цялото човечество работа?

Запазихте ли бойния дух?

Имаше няколко критични момента в историята на Самит Лайтхауз, когато направих неправилни избори. Кармата от тези избори трябваше да бъде отработена. Това го изисква Законът. Няма да говоря за какви неправилни избори става дума. Защото не това е темата на моето днешно послание. Основната задача е да установя чрез това послание връзка с онези, които запазиха предаността към мен лично като Посланик на Великото Бяло Братство през тези дълги 12 години, когато боледувах.

Задачата, предприета от нас беше грандиозна. И големият резонанс, който нашето движение предизвика в обществото, привлече твърде много хора, които не бяха готови по своите вътрешни качества за Служението, за което говорят Владиците. Качеството на Учението винаги се губи, когато шепата предани и верни ги залее вълната на онези, които най-често искат просто да удовлетворят своето любопитство. Но понякога хората просто не са готови да се изкачат на следващата степен на безкористно предано Служение на Братството. И с това нищо не може да се направи. Нужно е душата сама да премине всички необходими участъци от пътя. Иначе, когато ние насила предприемаме крачки към ускорена еволюция, за която душите не са готови, тогава махалото рано или късно ще се люшне на другата страна. Благите намерения не винаги довеждат до добър резултат.

Единственото, което мога да кажа e, че до края на изпълняваната от мен длъжност на Посланик аз съхранявах предаността към Братството. И благодарение на това ми беше позволено по изключение, без да излизам от въплъщението, да отработя кармата по време на дванадесетгодишния цикъл на моята болест.

И за вас, които както и преди сте свързани с мен и сте ми предани, това откри голяма възможност. Защото сега от моето възнесено състояние на съзнанието мога да направя повече за вашите души. Мога да ви оказвам по-голяма помощ и подкрепа.

Аз чакам с нетърпение вашите пламенни призиви към мен. Ще направя всичко, което е по силите ми, за да помогна на моите чела, за които аз както и преди си оставам Гуру. Моята мантия на Гуру действа и всички мои ученици могат да правят призиви към моята мантия на Гуру, когато се нуждаят от помощ или съвет, или от подкрепа.

Аз не мога да ви дам съвет във вид на слова, но мога да ви изпратя моя лъч на любовта и подкрепата, който ще може да ви предаде импулса на надеждата, увереността и твърдостта. И аз съм уверена, че всеки, който през всички тези години съхраняваше в своето сърце предаността към мен като Посланик на Великото Бяло Братство, може да разчита на помощта и подкрепата на цялото Велико Бяло Братство. Възнесените Същества на Светлината, към които сега принадлежа, както и преди чакат вашите призиви и са готови да окажат цялата необходима помощ.

Санат Кумара ми изпраща лъча на своята подкрепа. И аз завършвам това мое кратко послание на лъча на концентрираната Любов на Рубиновия Лъч.

Всички вие ще постигнете своята Победа!

Не бива да падате духом и да изпадате в униние!

Винаги Победа! Винаги Победа! Винаги Победа!


АЗ СЪМ Клер.

 

 


 

[1]Едно от въплъщенията на Елизабет Профет е като Света Клара в Италия. Клара Асизка, по рождение Киара Офредуччо (16 юли 1194 – 11 авг. 1253) – италианска светица, една от първите последователки на Франциск Асизки и основателка на ордена на кларисинките

[2]През последните 12 години от живота си Елизабет Профет страда от болестта на Алцхаймер. Тя извършва прехода на 15 окт. 2009 г.

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)