Към милостта[1] на 23-я ден от месеца се добавя още един важен пункт

АЗ СЪМ Гаутама Будда, отново дошъл при вас, за да дам поредното послание, основано върху силата на Любовта, която аз, както и другите Възнесени Владици изпитваме към вас, хората на Земята, намиращи се във въплъщение сега. Времето е много сложно и краят на годината е особено важен и труден период. Ние идваме и даваме нашето учение именно в навечерието на смяната на слънчевия цикъл, защото всичко, което влагаме при нарастващо слънце, израства през пролетта и лятото, при настъпване на следващите слънчеви цикли, които са денят на пролетното равноденствие и денят на лятното слънцестоене. Приключва старото и започва новото и това ново е прекрасно!

Аз мога да кажа това, защото имам непосредствено отношение към това бъдеще, което ще настъпи много скоро. Ние се радваме, че се намериха достатъчно човешки индивиди, които пожелаха да служат на нас, Възнесените Владици и ние заедно с вас можем да претворим нашите планове в живота.

Аз стоя пред вас с голямо вълнение, защото днес на Заседанието на Кармичното Ръководство се случи много важно събитие и то няма да закъснее да се отрази в живота на всеки жител на Земята. Днес по време на Заседанието беше решено, че всеки жител на планетата Земя, достигнал определено ниво на съзнание, ще може да изразходва част от енергията, която освобождава по време на молитва или по време на Служението си на Живота за това, да може останалата част от човечеството на Земята колкото е възможно по-бързо също да достигне нивото на съзнание, което е необходимо на дадения етап на еволюционното развитие. Ние прибавяме това важно решение към милостта в 23-я ден и сега, започвайки от 23 януари следващата година, в допълнение към положенията на тази важна милост, които продължават да действат през цялата следваща година, се добавя още един много важен пункт. Всеки от вас, който пожелае, може да насочи своята енергия към преобразуване на кармата на онези, които са забавили своето темпо на развитие и не могат да разберат много Божествени Истини. Това може да са вашите близки, роднини и дори съвсем непознати хора, с които усещате особена близост. Вие можете в 23-ия ден на всеки месец през следващата година да отправяте призив и да преобразувате кармата, която пречи на избрания от вас човек да стигне до по-високо ниво на съзнание. Засега тази милост може да се прилага от всеки от вас само към един човек. Например към вашия съпруг или съпруга, към вашето дете или към единия от вашите родители, а също така и към човек, на когото вие избирате да помогнете.

Ние искрено се надяваме, че тази нова Божествена възможност ще ни позволи заедно с вас да извисим нивото на съзнание на човечеството на Земята с по-бързи темпове. Представете си, че към хората, достигнали нивото на съзнание, което им позволява осъзнато да ни служат, в края на следващата година, след завършване на годишния цикъл и заседанието на Кармичното Ръководство, се добавят още точно толкова хора! По такъв начин ние ще имаме възможност да удвоим в края на следващата година броя на нашите служители, хората, които са способни да поемат върху себе си отговорност за планетата и за еволюционното развитие на всички живи същества на планетата Земя.

Бях радостен да доведа до вас това важно решение! И сега аз съм готов да ви дам още малко информация, която ще ви позволи да се ориентирате в ситуацията, в която се намира сега светът. Става дума за катастрофалното увеличаване на нивото на отрицателните вибрации в края на годината. Твърде голяма част от хората изпадат в депресивни състояния и много хора прекарват рождественските и новогодишни празници на много ниско вибрационно ниво, като употребяват алкохол и се занимават с други ненужни и недостойни неща. Всичко това създава допълнителна планетарна карма, която може да доведе до непоправими бедствия на някои континенти. Затова, както винаги в края на годината, аз се обръщам към вас с молба да запазите баланса преди всичко в себе си и да посвещавате колкото е възможно повече усилия за уравновесяване на планетарната карма и на кармата на вашата страна. Ако чувствате в себе си такава вътрешна потребност, бихте могли да посвещавате всеки ден оставащ до края на годината на молитвената си практика с удвоена и с утроена сила. Не се стеснявайте дори да се освободите от работа, за да поработите за благото на планетата Земя у дома в уединение или с група единомишленици. Четете розарии, четете други молитви или се занимавайте с медитативна практика. Изпращайте вашата Любов и Благодарност към Земята. Представяйте си Земята-Майка като живо същество, което ви позволява да живеете и да се развивате, и което се грижи за вас[2]. Изпращайте вашата Любов към Земята и към всички елементали, които служат на човешката еволюция на Земята. Всеки път в края на годината ние ви молим за допълнителна енергия, която можете да ни дадете и това от своя страна ще ни позволи да балансираме ситуацията на планетата и да се избегнат много катаклизми.

Затова аз идвам и се обръщам към вас с молба, като същество, което притежава властта на планетата Земя и което пази баланса на планетата.

АЗ СЪМ Будда и се радвам, че мнозина от вас взеха решение и се устремиха по пътя на Служение на човечеството на Земята, забравяйки за своите лични проблеми и личните си трудности и несгоди.

Всъщност, когато сте погълнати от Служение на Живота, всичките ви дребни проблеми един след друг ви напускат и в един прекрасен ден разбирате, че сте освободени от всичко дребно и ненужно, което ви е обременявало в живота по-рано. Но това е бил друг живот, живот на човек, съсредоточен върху себе си и своите проблеми. Сега вие по своята същност сте същество на Светлината, което се грижи за благополучието и хармонията на цялата планета.

Нека на света да му е добре!

Нека бъдат щастливи всички живи същества, които населяват нашата любима планета Земя. Ом.

АЗ СЪМ Гаутама Будда.

 

 


 

[1]С милостта през 23-ия ден на месеца можете да се запознаете в следните Послания на Владиците:
– За милостта на 23-ия ден и другите възможности, които дават Небесата. Възлюбеният Ел Мория, 19 юли 2006 г.
– За предстоящия ден на лятното слънцестоене и Божествените милости, свързани с този ден. Господ Майтрейя, 15 юни 2006 г.
– Наставление за това как трябва да се отнасяте към всичко живо, което ви заобикаля във вашия плътен свят и в по-фините светове. Ел Мория, 20 април 2006.
– Нося ви две новини. Едната – тъжна, а другата – радостна. Възлюбеният Ел Мория, 7 януари 2006 г.
– Най-добрата проповед ще бъде вашият личен пример. Богинята на Свободата, 22 април 2005 г.
– За новата Божествена милост. Възлюбеният Ел Мория, 27 юни 2005 г.
– За възможността да се облекчи кармата за следващия месец и за писмата до Кармичното Ръководство. Възлюбеният Сурия, 23 юни 2005 г.

[2]Например можете да използвате медитацията „Любя те, Земя”
http://www.sirius1-bg.net/sirius/medit/obi4am_te_zemya.htm