Страничка на Майка Мария

Земният живот на Майка Мария

Повече от две хиляди години ни отделят от времето, когато Майка Мария ходеше по земята. Днес е трудно да се повярва, че тя е имала земен живот, изпълнен с човешки грижи, радости и страдания. Ние сме свикнали да я възприемаме като Възнесена Владичица, а тя е имала и земни черти. От преданията и от спомените на нейни съвременници изпъква напълно зрим образ...

 

 

ПОСЛАНИЯ на Майка Мария чрез Т.Н. Микушина

Възлюбени, вашите души приеха върху себе си тежкото бреме на въплъщението в това сложно за Земята време. И аз мога само да ви напомня това и да кажа утешителни слова, и да изтрия вашите сълзи. Но вие трябва да продължите да изпълнявате своята мисия. Всеки от вас е много скъп на сърцето ми и тази специална връзка с мен винаги ще ви окаже помощ в минутата, когато ще ви се струва, че вече нямате сили и възможности да понасяте грубостта и невежеството около вас.

В най-трудните моменти на вашия живот намерете в себе си сили, за да влезете в мислено съприкосновение с мен. Просто помислете за мен и аз ще мога да се явя пред вас и да споделя вашето бреме. И вие ще изпитате облекчение и ще можете да вървите по-нататък в живота и да изпълните своето Служение докрай.

Майка Мария, 11 юни 2010 г

РОЗАРИИ на Майка Мария

...събудих се сутринта и почувствах присъствието на Майка Мария. Тя каза, че е необходимо да се съставят кратки Розарии, за да могат хората, които нямат възможност да посветят час време за четене на Розарии, да могат да четат Розарии в кратка форма. Тя даде матрица на кратък Розарий, по който те са съставени.
...Също така Майка Мария помоли да се направят записи на всички Розарии. Тя каза, че възпроизвеждането на Розариите чрез звукова техника очиства пространството така, както и тяхното четене.(Т.Н.Микушина)

ПРОРОЧЕСТВА на Майка Мария

Във Фатима.
В Междугорие.
В книгата "Благословенна Русия."

Нека четенето на Розарии бъде най-важната задача във вашия живот.
(Шести малък Розарий на Майка Мария)

Cлайд филм

Вижте филма...

Благодат от Обителта на Майка Мария
Слайд Филм

Под музиката «Аве Мария» на Шуберт се демонстрират картини на известните художници Ботичелли, Тициан, Леонардо да Винчи, Рембранд, Рафаел и др., на които е изобразен Майка Мария и сцени от Евангелието.

Вижте филма...

Молитва "Богородица" (33 пъти)
Чете Т.Н. Микушина

Книга РОЗАРИИ на Майка Мария

Розарии предназначени за духовна работа.
Книгата съдържа Розариите на Майка Мария - молитви, създадени на основата на Посланията, предадени от Майка Мария чрез Татяна Николаевна Микушина. Във всеки Розарий може да бъде почувствана енергията на Любовта, нежността, милосърдието и състраданието, които ни изпраща Майка Мария.

Електронна или печатна книга