Час на Милостта на Майка Мария[1]

 

Скъпи, приятели, напомняме ви за диспенсацията[1] „Час на милостта” на 8 декември от 12:00 до 13:00 часа, дадена от възлюбената Майка Мария. Напомнете за тази диспенсация на своите приятели и познати!

„За времето от 24 ноември 1946 година до 8 декември 1947 година благословената Майка Мария се явила единадесет пъти на Сестра Пиерина от Италия. Майка Мария молила за покаяние и изкупление на греховете от лошите постъпки. Тя помолила да се дават молитви за обръщане на Русия.

Майка Мария помолила Сестра Пиерина да отиде в църквата на 8 декември по пладне. „Това ще бъде моят “Час на Милостта”, казала Мария. Сестрата попитала как да се подготви за този “Час на Милостта”. Майка Мария отговорила: „С молитви и покаяние. Прочети 3 пъти с разтворени обятия 50 псалом на Давид. По време на Часа на Милостта могат да бъдат дарени много духовни милости. И милостта на Бога ще докосне най-коравосърдечните и безсърдечните грешници”.

Благословената Дева обещала, че всичко, за което я помолят хората по време на Часа на Милостта(дори невъзможното), ще им бъде дарено, ако това съответства на волята на Вечния Отец.

Сутринта на 8 декември хората започнали да пристигат в църквата и до обяд се събрали десет хиляди души, повечето от които стояли на улицата, тъй като в църквата нямало място за всички. Те четяли Розарий. Внезапно от купола на църквата се спуснала брилянтно-бяла светлина и се появила стълба, която стигала до пода.

Стълбата била украсена с червени, бели и жълти рози. Благословената Дева се появила облечена в бяло и излъчвайки светлина. Като се усмихнала, тя започнала да говори с мек и любящ глас. „АЗ СЪМ Непорочното Понятие[2], Майка на Всички Милости и Майка на Моя Възлюбен Син Иисус. Искам вие да ме познаете като Тайнствена Роза.

Искам всяка година на 8 декември по обяд да провеждате „Час на Милостта”. Много духовни милости и физически благословения ще бъдат дадени на онези, които се молят в продължение на един час”. След това грациозно разхвърляйки рози, тя започнала бавно да се изкачва по стълбата. Когато стигнала до средата, тя отново заговорила: ”Аз съм много щастлива като виждам тази огромна проява на Вяра”.

В изпълнение на обещанието на благословената Майка Мария много болни били излекувани и много чудеса се случили.

Аз мисля, че Часът на Милостта е голяма Милост от страна на Майка Мария и Възнесените Същества, която може да бъде използвана от всички в това трудно време.

През 2007 година, по време на Часа на Милостта, Майка Мария даде диктовка, която поместваме по-долу. От тази диктовка следва, че Майка Мария е продължила действието на диспенсацията за Часа на Милостта.

Т.Н. Микушина.

 

Аз дойдох днес да ви напомня, че съм винаги до вас като любяща и грижовна майка[3]
Майка Мария, 8 декември 2007 г.

АЗ СЪМ Майка Мария, дошла при вас в този ден чрез Татяна.

Аз дойдох, за да напомня още веднъж за възможността, която ви се предоставя всяка година.

Повтарям ви, че всяка година на 8 декември от 12 до 13 часа местно време можете да се посветите на общуване с мен. Аз ще приема всяка ваша проява на Любов и благодарност.

Аз ще пребъда с вас през цялото време в този Час на Милостта.

Ще бъде така, като че ли се намирам до вас. Аз използвам даваната от вас енергия, за да проявя своето присъствие едновременно навсякъде по Земята.И колкото по чист е вашият устрем..

прочетете цялата диктовка...

 


В диктовката Майка Мария не моли в началото на Часът на Милостта да се чете три пъти 50-ти Псалом на Давид. Обаче за тези, които искат строго да следват първоначално дадената диспенсация през 1947 година, публикуваме порядъка за провеждане на Часа на Милостта и 50-ти Псалом на Давид.

Изисквания, които Майка Мария помолила да се изпълнят при празнуването
на „Часа на Милостта”:

1. Ден и час на “Часа на Милостта” – 8 декември, празнуването на Непорочното Понятие трябва да започне в 12:00 часа по обяд и да продължи до 13:00 часа(един час молитви).

2. При провеждането на този специален Час на Милостта в група или самостоятелно, трябва да се изключи всичко, което може да отвлече вниманието ви (не отговаряйте на позвънявания по телефона или на входната врата или каквото и да е друго и напълно се концентрирайте в единение с Бога.)

3. Часът на Милостта да започне с четене с разтворени обятия на 50-ти псалом на Давид(3 пъти).

4. След това можете да прекарате този час в мълчаливо общуване с Бога, като медитирате върху изпитанията, през които премина Иисус, като възхвалявате Бога и четете молитви(повели, Розарии). Могат също да се пеят песни, химни(например песни за Иисус, за Майка Мария и т.н.).

 

50-ти Псалом на Давид

Помилуй ме, Боже, по голямата Си милост, и по многото Си щедрости изглади беззаконието ми.

Много пъти ме умий от моето беззаконие и очисти ме от моя грях, защото беззаконията си съзнавам, и моят грях е винаги пред мене.

Пред Тебе, пред Тебе едничкия съгреших и лошо пред твоите очи извърших; тъй че Ти си прав в Твоята присъда и чист в Твоя съд.

Ето, в беззаконие съм заченат, и в грях ме роди майка ми.

Ето, Ти обикна истината в сърцето, вътре в мене ми яви мъдростта(Си).

Поръси ме с исоп, и ще бъда чист; умий ме, и ще бъда по-бял от сняг.

Дай ми да чуя радост и веселие, и ще се зарадват костите, от Тебе съкрушени.

Отвърни лицето Си от греховете ми и изглади всичките ми беззакония.

Сърце чисто създай в мене, Боже, и правия дух обнови вътре в мене.

Не ме отхвърляй от лицето Си и Светия Твой Дух не отнимай от мене.

Върни ми радостта на Твоето спасение и с властния Дух ме утвърди.

Беззаконните ще науча на Твоите пътища, и нечестивите към Тебе ще се обърнат.

Избави ме от кръвнина, Боже, Боже на моето спасение, и езикът ми ще възхвали Твоята правда.

Господи, отвори устните ми, и устата ми ще възвестят Твоята хвала;

Защото да би искал жертва, аз бих Ти дал; но към всесъжения не благоволиш.

Жертва Богу е дух съкрушен; сърце съкрушено и смирено Ти, Боже, не ще презреш.

Стори добро(Господи) на Сион по Твоето Благоволение; въздигни стените иерусалимски;

тогава ще Ти бъдат угодни жертви на правдата, възношение и всесъжение; тогава на Твоя олтар ще възложат телци.

 

 

Филм по Посланието на Майка Мария от 25 юни 2012 г.

 

 

Вие всички се нуждаете от проявлението на Божествените енергии, в това число на майчинските енергии на Бога, които аз ви нося…

…Аз се старая да явявам присъствието си навсякъде, където е възможно. Ако отидете в гората, ще ме видите сред дърветата, ако отидете в полето, ще ме видите на небето на фона на облаците. Ако гледате в свещта, аз съм с вас и вие ще усетите моето присъствие по пращенето на фитила и в играта на пламъка. Ако имате навик да гледате моя икона или мой образ, тогава моето присъствие всеки път става все по-осезаемо и по-осезаемо, с увеличаване на времето, което отделяте за медитация върху моя образ…

Аз съм с вас въпреки всичко. В това се проявява моето служение. И всеки път, когато отделяте време за молитва и за молитвено бдение, аз мога да приумножа вашите усилия хилядократно…

…И колкото и да е трудно, колкото и да беснеят напоследък всякакви проявления на тъмата и хаоса, аз зная, че моите деца рано или късно ще бъдат с мен.

Аз ясно виждам деня, когато всеки от вас, моите любими деца, ще бъде спасен и освободен от плена на мрака и илюзията. Аз ясно виждам деня, когато ще успеете да преодолеете всички некачествени състояния на съзнанието си и последствията от неправилните си постъпки в миналото. Аз ясно виждам момента, когато вашите лица ще се озарят от Божествената Светлина и това състояние на Божествена благодат никога вече няма да ви напусне…

…Използвайте целия арсенал от средства, който ви е достъпен: мои образи, божествена музика, молитва, Розарии. Всичко, което е способно да извиси вашето съзнание и да го издигне над суетата, царяща във вашия свят, ще ви приближава към Светлия Път, който ви чака и който ще се открие пред вашия взор веднага, щом сте готови…

Аз дойдох при вас днес, за да напомня, че с Бога всичко е възможно.

 

 

Назад към странничката на Майка Мария

 


 

[1]Диспенсация – термин, исползван в католическата и протестантската църкви. В случая означает Божествена Милост или опрощаване на греховете по милостта на Бога при определени условия.

[2]В английския език (и в някои други европейски езици) словосъчетанието Immaculate Conception означава едновременно непорочно зачатие и непорочно понятие. Докато непорочно зачатие има достатъчно тесен смисъл и се отнася само до появяването в света на Иисус (и на самата Мария според католическите теолози), непорочно понятие е термин много по важен за разбиране на ролята на Дева Мария. В Пречистото Сърце на Мария се съхранява непорочното понятие за всички неща на Земята – чистият божествен образ, всичко съществуващо в който би могло да се прояви, ако на Земята се прояви Царството Божие. Изкуството, на което се учим от Мария, е да поддържаме в своето любящо сърце непорочно понятие за всички неща и хора около нас и така да приближаваме проявяването на Божественото на Земята. Источник: Явления Девы Марии.http://virginmary.narod.ru/apparitions/montichiary.htm.

[3]Диктовката е дадена чрез Посланик Т.Микушина.

 

http://sirius-ru.net
Редактор на изданието Татяна Мартиненко
Мир, Светлина и Любов!