Сега започва вашата работа за Бога

Кратък Розарий по диктовката на Господ Шива от 22 юни 2012 г

Аз съм готов, Господи. Вземи ме, Господи, вземи моите знания, моите способности.
Използвай ме, Господи, за изпълнението на Твоите планове. Ето, АЗ СЪМ, Господи.
Аз се смирявам пред Твоята Воля и Твоя Закон. В мен вече няма нищо, което не е от Бога.
Няма нищо, което да ни разделя. Ние сме единни. [1]

 

1. АЗ СЪМ Шива! АЗ дойдох! С всяко приемане и прочитане на посланието, вие имате възможност да получите благословение. И това е нещо, което не може да се предаде с думи. Това е нещо, което се предава между думите от моето сърце във вашите сърца. Бъдете благословени. Приемете дара на моето сърце.

Ом

2. Предстои ви много да постигнете. Именно сега настъпи времето, когато от всеки от вас, намиращите се във въплъщение, зависи целият по-нататъшен ход на еволюцията на планетата Земя. Защото във вашата октава става решителен поврат на енергиите. И това, което се спускаше надолу, сега трябва да започне да се издига нагоре, в нашия свят, в света на Възнесените Същества. Това велико обръщане на космическия цикъл трябва да се извърши в най-скоро време чрез вашите ръце и чрез вашите крака. И аз, като Господ, отговарящ за свиването на илюзията, съм готов да ви предам знание от древността.

Ом

3. Всеки от вас става незаменим. Всеки от вас, който може и е готов да възприеме моите слова и енергии. Защото времето дойде. Защото в този момент всички Небесни Същества следят еволюцията на планетата Земя. Настъпи най-критичният момент в историята на планетата. И изборът на всеки от вас в този момент определя бъдещето на цялата планета. Този избор, който сте длъжни да направите сега. Казвам ви, че няма в живота ви нищо по-важно, което бихте могли да правите.

Ом

4. Оставете настрана цялата суета, която ви обкръжава.
Съсредоточете съзнанието си в най-високата точка, която сте способни да достигнете. Мислете за вечното.
Мислете за безкрайния и безграничен Бог.
Мислете за Неговото величие.
Вие сте част от Бога.
Той има възможност да пребивава във всеки от вас.
С вашата помощ Творецът на тази вселена ще бъде способен да обърне космическите цикли.
Замислете се за величието на предстоящата мисия. Всеки от вас може и е способен да изпълни грандиозния замисъл на Бога за свиване на илюзията.

Ом

5. Времето дойде и циклите се обръщат. Настъпи времето за свиване на илюзорния свят. Точно така, както по онова време, когато започваше Творението, настъпи повратната точка, когато Творението трябва да бъде свито. Пространството и времето започват нов цикъл. Илюзията започва да се свива. Всеки от вас е призван да вземе участие в този процес на свиване на илюзията. Аз или който и да е от Висшите Владици нямаме възможност да пребиваваме във вашия свят сега. Твърде груб е светът и твърде ниски са неговите вибрации. Единствено вие можете да свършите тази работа за света. Единствено вие с вашите избори и с вашите действия сте способни да започнете работата по свиването на илюзията. Само с помощта на вашето съзнание Бог е способен да извърши тази работа. Грандиозна работа, изискваща милиони години, за да се осъществи.Дава ви се възможност да пристъпите към тази мисия сега.

Ом

6. Ако прочетете отново всички диктовки, които давахме през тези години чрез нашия Посланик, ще намерите в тях всички необходими препоръки, за да свършите работата си и да изпълните вашето Божествено предназначение. Всяка от диктовките съдържа знание и информация, които са ви необходими сега. Между редовете лежат скрити знания, които се разкриват във вашето съзнание по време на съня и бодърстването в продължение на много години.

Ом

7. Ключът, който ще ви дам днес лежи на повърхността. Всекидневните избори, които правите, всеки ваш избор и постъпка през деня, ако те имат Божествен характер, вършат точно тази работа, която сте призвани да изпълнявате. Ако пък, както и преди, предпочитате да се съсредоточавате върху илюзията, върху удоволствията и развлеченията, върху прищявките на своето его в каквото и да се изразяват те, вие заставате в опозиция на Бога и на Неговите планове.

Ом

8. Всяка ваша мисъл има значение.
Всяко ваше чувство има значение.
Всяко ваше действие има значение.
Сега започва вашата работа за Бога. Всяко действие или внимание, насочено към илюзорния свят ще бъдат в опозиция на плановете на Бога. Всяко действие, насочено за Общото Благо, Доброто, ще бъде приветствано от Небесата и ще ни служи като знак, че човечеството е способно да еволюира и е готово за новия етап на своето развитие.

Ом

9. От вашата осъзнатост, от вашия устрем, от вашата вяра, сега зависи много. Аз дойдох при вас в този ден, за да ви напомня за вашия дълг и за работата, която никой освен вас не може да свърши – грандиозната работа по свиване на илюзията. И това е най-важната ви работа – да отделите в съзнанието си това, което е вечно, от онова, което е преходно. Работата ви по отделяне на реалността от илюзията вътре във вас и извън вас е най-важната работа сега.

Ом

10. Накъдето е насочено вниманието ви, натам тече енергията ви. И ако сте постоянно съсредоточени върху илюзорния свят, тогава вие работите срещу Бога, умножавайки илюзията. Ако сте постоянно съсредоточени върху висшето, върху Божествения свят, тогава всички Небеса ще ви славят. Настъпи времето, когато Небесата чакат да свършите вашата работа. Моля, осъзнайте своята отговорност и започвайте още сега. Цялото знание ви е дадено. Започвайте! Във всеки момент от времето вие творите. Вие управлявате своята енергия. Необходимо е само да влезете в съзвучие с Бога, за да се намират енергийните ви потоци винаги в Божествения поток.

Ом

Аз съм готов, Господи. Вземи ме, Господи, вземи моите знания, моите способности.
Използвай ме, Господи, за изпълнението на Твоите планове. Ето, АЗ СЪМ, Господи.
Аз се смирявам пред Твоята Воля и Твоя Закон. В мен вече няма нищо, което не е от Бога.
Няма нищо, което да ни разделя. Ние сме единни.

 

 

Назад към Розарии