Ние самите създаваме своето бъдеще

 

 

Нашата мисъл притежава колосална мощ! Затова за нас е задължително и необходимо, колкото е възможно по-скоро, да се научим да мислим положително. Ако искаме да видим промени в околната ни действителност, ние самите трябва да се променяме всеки ден от живота си.

 

 

С какво да започнем?

 

Препоръките на Владиците са достатъчно леки и достъпни. Най-лесният начин да се избавим от някой негатив, например, е да не насочваме към него енергията на своето внимание. Да се заобиколим с красота във всяко проявление.

 

„…едно просто нещо може да подобри вашето състояние – изключете телевизорите. Престанете да поддържате разговорите за отрицателните прояви във вашия свят. Съсредоточете вниманието си върху позитивните неща – цветята, природата, животните, слънцето, ликовете на Владиците. Обградете се в дома си и на работа с прекрасни образци, със светли тонове.

Премахнете всички небожествени проявления от живота си и се наблюдавайте. Няма ли да ви стане по-леко?

Пуснете си мека, хармонизираща музика или тихи мелодични мантри, галещи слуха ви. Напълнете пространството около себе си с позитивни енергии.

Вие трябва постоянно да контролирате само две неща в живота си – вашето вътрешно състояние и външното си обкръжение. Премахнете от съзнанието си негативните мисли и чувства и премахнете от външното си обкръжение неправилните, небожествени образци.

Дори само тези две неща са способни да ви върнат радостта от живота, да изпълнят вашето същество с хармония и любов.“ (Великият Божествен Управител, 25 юни 2013 г.).

 

 

Всичко това е по силите ни. Нужно е само да си изработим благородния навик да се съсредоточваме върху прекрасното, да се научим да виждаме хубавата страна във всичко. Оптимистично да гледаме на света.

 

 

Да започнем тенировките!

 

И така, започваме да се освобождаваме от „отпадъците“ в своя живот. Все по-рядко гледаме негативни новини, водим все по-малко празни разговори, все по-рядко влизаме в социалните мрежи. И наистина ни олеква. А колко време ни се освобождава! Сега е необходимо да го запълним с нещо добро.

Още сега можем да приложим новото знание, че е в нашата власт да създадем онова бъдеще, което искаме. Ще тренираме.

И ето ни помощ от Владиците.

 

„…нещото, на което е необходимо да се научите в най-близко време, е да изработвате положителна нагласа към заобикалящата ви действителност. Трябва да изграждате в съзнанието си положителен образ за бъдещето на вашата страна, за вашето населено място, за вашето семейство.

Създайте си навик, всеки ден след приключване на служебните си задължения да правите медитация за благото на Русия. Пуснете прекрасната класическа музика на руските композитори Рахманинов, Чайковски, музиката на видните световни композитори Бах, Бетховен, Моцарт.

Размишлявайте над това, как бихте искали да видите бъдещето на вашата страна.

Не се притеснявайте да изкажете най-фантастичните на пръв поглед идеи. Изграждайте в съзнанието си щастливо бъдеще за вашата страна. Ако ви е трудно да се съсредоточите върху цялата страна, можете да размишлявате за дейността, която може да осъществява вашата група.

Ако не принадлежите към никаква група, можете да изградите в съзнанието си бъдещето на семейството си, на своите роднини и близки, а и лично своето.

Ако не ви достига фантазия да измислите щастливо бъдеще на страната си, за вашето семейство и за себе си, тогава помислете върху това, какво представлява за вас щастието. Какво бихте искали да промените в живота си, за да изпитвате постоянно щастие, покой, хармония, любов.

Дори само като се намирате във възвишено състояние и отхвърляте тягостните мисли и чувства, вие ставате източник на Светлина за вашия свят.“(Възлюбеният Ланело, 29 май 2005 г.)

 

 

 

И тъй като ние с вас вече сме свързани към глобалната мрежа за положително мислене, можем да посветим на този важен процес на сътворяване на образа на едно по-добро бъдеще поне 10-15 минути на ден. Като всекидневна утринна гимнастика, само че не за тялото, а за ума и душата.

 

 

Описание: Macintosh HD:Users:tatiana:Desktop:Снимок экрана 2020-05-20 в 14.56.41.jpg

 

Колкото повече ставаме, толкова по-силен е ефектът. И когато достигнем критичния брой хора, уверени в благоприятното развитие на събитията на планетата, тогава енергията на нашето внимание, ще привлече светлото бъдеще.

Да започнем всеки със себе си и светът ще се измени.

Татяна Микушина

.

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

„Пътешествие в бъдещето”

Част 4. Ние самите създаваме своето бъдеще

 

 

 

 

 

 

 

Предишни части:

 

Част 1. Новата Епоха настъпи!

Част 2. Достойно да влезем в Новата Епоха!

Част 3. Накъдето е насочено вниманието ви, натам тече енергията ви

Част 4. Ние самите създаваме своето бъдеще.

 

 

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!