Достойно да влезем в Новата Епоха

 

 

Когато се отправяме на пътешествие, не можем точно да кажем, какво ни очаква напред. Затова се стараем предварително да се подготовим: изучаваме маршрута, четем проспекти на туристически агенции, търсим съвети от опитен водач.

 

 

А сега си представете, че ни е предложен грандиозен маршрут, наречен „Нова Епоха“! При това не е възможно да избегнем пътешествието – корабът с името „Планета Земя“ вече потегли и може да плава само в една посока – към новото и неизвестното. Вече преживяхме „точката на необратимост“, когато през 2012 г. притихнали очаквахме да настъпи краят на света. И сега ни остава само един изход – да се отдадем на воля на приключенията и поне приблизително да разберем, в какво биха могли да се изразят те.

 

 

А ето го и нашия гид – бодрият и винаги оптимистично настроен Сен-Жермен, Йерархът на Новата Епоха. Той наистина знае, какво ни очаква и как най-добре да преодолеем новия маршрут. Той умее да въодушевява и ободрява онези, които се страхуват от предстоящото пътешествие.

 

Описание: Macintosh HD:Users:tatiana:Desktop:Снимок экрана 2020-05-06 в 11.59.45.jpg

 

„Новата Епоха встъпи в своите права!

И аз, като неин Йерарх, искам да ви уверя, че човечеството като цяло е готово да осъществи прехода в Новата Епоха чрез промяна на своето съзнание.

Вие недоумявате, защото изглежда, че нищо не се е случило и наоколо всичко е както преди. Това не е така, възлюбени. И смея да ви уверя – а много от вас и сами вече разбраха, че се извърши глобална промяна на енергиите на планетата Земя.

Разбира се, някои от вас не са готови да приемат новите енергии. Мнозина се опитват да се върнат в миналото, където им беше уютно и комфортно.

Но, възлюбени, толкова ли ви беше добре? И не е ли вашата носталгия по миналото просто страх от бъдещето?

Смелостта е качеството, което ви е необходимо!

Радостта трябва да бъде винаги с вас!

Вашето същество трябва да бъде отворено за промените. Нима не ви е интересно да разберете какво ви е приготвила Новата Епоха?

В Новата Епоха няма да има място за такива егоистични прояви като нетърпимоста, порока, омразата, неприязънта.

За Новата Епоха ще бъдат характерни толерантността, свободата и независимостта. Независимостта от външните обстоятелства.

Вие ще можете по-свободно и решително да проявявате своята Божествена природа. Но всичко, което противоречи на Божествения Закон, ще среща по своя път все по-големи и по-големи трудности.

И ако сте привързани към миналото, ако сте свикнали да живеете в страх, ще ви се наложи да се разделите с вашите навици. Незабавно!

Сега ви предстои решително да се замислите над въпроса, какво във вас не съответства на изискванията на времето.

Егоизмът във всичките му проявления ще бъде пометен от колективизма, от колективната отговорност за съдбата на света и родната планета.

Страхът, в каквото и да се изразява той, е необходимо да бъде заменен с увереност в утрешния ден и свобода от външните обстоятелства.

Какво може да застане на пътя ви, когато сте неразделно свързани с Бога и Владиците, когато Божественият Закон ръководи живота ви?,

Вие с лекота ще преодолеете всякакви трудности и всякакви препятствия. И онези динозаври от вчерашния начин на живот, които се опитват да се вкопчат в миналото, ще бъдат принудени да напуснат световната сцена. Нови хора, чийто мироглед съответства на Новата епоха, ще дойдат на смяна на старото поколение ръководители. И в управлението на света много скоро ще се случат онези промени и размествания, които ще дадат възможност да се прокарат Божествените принципи на ръководство в управлението на все повече и повече страни.

<>

за Новата Епоха ще бъде характерно мигновеното разпространяване на всичко позитивно, което ще се случва в най-различни кътчета на земното кълбо, в умовете на най-добрите представители на човечеството..

Всичко напредничаво ще започне да се разпространява веднага по цялата територия на земното кълбо не само благодарение на интернет.

Нещо подобно на интернет, само че на финия план на планетата Земя, започва да действа сега!

Това е глобална мрежа за позитивно мислене.. Това е глобална мрежа, в която само Божествените принципи и методи ще се разпространяват със скоростта на светлината по цялото земно кълбо.

Вие можете да се включите към тази глобална мрежа незабавно. Сега ще ви дам достъп до нея.

Думата за вход в мрежата е: Нова Епоха

Паролата за включване е: Ново Съзнание.

Веднага щом попълните вътре в своето същество необходимите данни за вход в глобалната мрежа, ще можете да се възползвате от всички нейни предимства..

Вашето съзнание, вашето Божествено съзнание, на фино ниво ще влезе във взаимодействие със също такива съзнания, устремени към Бога и предани на Владиците. И умножено по броя на участниците в тази нова глобална мрежа, новото съзнание все по-успешно и по-успешно ще започне своето разпространение по планетата Земя.

Аз съм с вас!

Ние сме заедно!

Ще влезем достойно в Новата Епоха!

Напред!" (Сен-Жермен, 24 декември 2012 г.)

 

 

 

И така, вдъхновяващата реч е произнесена. За нас е предвидена грандиозна програма за преобразувания. Оказва се, че няма да ни се отдаде да си седим и ще се наложи да действаме. С какво да започнем, как да подходим?

Лесно е да се каже, да се смени страхът с увереността в утрешния ден и с независимостта от външни обстоятелства, когато тези обстоятелства се стремят да ни лишат от увереността ни и все повече да ограничат свободата ни.

И как да разберем, какво е истинската свобода?

И как да се разделим с милите си стари навици и да придобием ново ниво на съзнание? В какво, въобще, се състои това ново ниво на съзнание?

И какво ще стане с нас, когато се включим към мрежата на глобално позитивно мислене?

Въпросите са много. Отговорите, очевидно, ще се наложи да търсим в движение. С това и ще се заемем.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!