Новата Епоха настъпи!

 

 

 

Много съвременни астролози твърдят, че началото на XXI век е свързано с настъпването на Епохата на Водолея. Стихията на Водолея е въздухът. Не само, че стихията на въздуха е подвижна, променлива и възприемчива за въздействия, което води до нарушаване на установени възгледи и порядък, но и самият процес на преминаване към Новата Епоха е свързан с нестабилност и хаос. Поради това, на нас, хората, не ни е така лесно да живеем при днешните условия.

Обаче, възможно е да се отнасяме към промените по различен начин. Тези промени са неизбежни и предвидени от еволюцията. А Божественият път на развитие ВИНАГИ предполага изменения към по-добро. Да вървим против Волята на Твореца – не можем, не си струва. Затова ни остава само едно – да променим отношението си към събитията, които се случват. Висшите сили, буквално, ни подтикват към бърза пренастройка на мисленето, за да можем възможно по-скоро да излезем от старата, изживяла времето си, система и да се устремим към онези възможности, които ни се откриват в новия етап от Пътя.

 

Възлюбеният Сен-Жермен, Йерарх на настъпващата Епоха,, още на 30 декември 2011 г. в Посланието си „По-смело встъпвайте в Новата Епоха – Епохата на Водолея!“ ни съобщава за идването на новите енергии.

 

„... аз дойдох днес, за да ви кажа, че новите енергии, енергиите на настъпващата епоха на Водолея най-накрая изцяло и напълно встъпиха в своите права!

… Вие ще бъдете учудени и обезкуражени. Защото всичко ще започне да се променя.. Аз дойдох да ви известя, че насъщна потребност на момента е вашата готовност за предстоящите промени..

Тези, които успеят да удържат своето съзнание на вибрациите на Радостта, Любовта, хармонията и щастието, ще могат да се насладят на настъпващите промени в пълна степен. Онези от вас, които по старому са настроени към недоброжелателство, съмнения, страх, ще могат в най-близко време с лекота да се разделят с тези енергии от миналата епоха.

<…> ...всички, които ще вибрират на честотите на Радостта, Любовта и Божествената Свобода ще получат през предстоящата година и в следващите години небивала подкрепа от Небесата. Всички, които отказват да приемат новите енергии, постепенно ще бъдат лишавани от своето привилегировано положение в света. Старите институции, обществените институции, основани на енергиите от миналото и вибрациите на отиващата си епоха, постепенно ще бъдат замествани с нови институции.“.

 

За същото ни разказват астролозите (https://youtu.be/QdlGxIW7dwM). Те твърдят, че в момента се полагат основите на Новия Свят. Особено в периода от март 2020 г. до март 2023 г., ще започне бързо духовно преобразяване, както на нас самите, на всеки човек, така и на всички общности и институции. Всички стари системи на управление и отношения ще останат в миналото. Затова ще е необходимо правителствата на развитите страни в света да проявяват предпазливост и гъвкавост, иначе техните погрешни действия биха могли да създадат социални взривове и криза на властта (https://youtu.be/9DtJIoqNRwE).

Времето на непредсказуемо развихряне, според мнението на астролога, ще продължи три години. Външно то ще се проявява като хаос, но така човечеството ще бъде подтиквано към по-нататъшно израстване и развитие. И колкото по-бързо хората започнат да се събуждат и да разбират, в какво се състои замисълът на Твореца, толкова по-лесно ще им бъде да преминат през зоната на опасност.

 

 

Тайната на Сен-Жермен

 

Лесно е да си в състояние на хармония и радост, ако около теб условията са благоприятни. А какво да се прави, когато доходите ти са нестабилни, когато си ограничен в предвижването си във връзка с карантинни мерки, когато наоколо има толкова негативи? Как да не изпаднеш в униние или отчаяние?

Обаче, в нашия живот постоянно има неблагоприятни условия. Но и винаги имаме избор, как да ги възприемаме.

И Владика Сен-Жермен ни открива „тайната“, как да постъпваме::

 

 „Ще ви разкрия една голяма тайна. И тази тайна вие всички я знаете отдавна и без мен. Тайната се състои в това, че вие сами, всеки от вас сам, определя вътре в себе си: да попадне ли в негативно състояние на съзнанието, или да не попадне.. Има моменти, когато вътре в себе си вие решавате: да се поддадете ли на лошо настроение или не, да започнете ли да осъждате този или онзи човек или не, да се поддадете ли на обида или не, да се поддадете ли на скръб или не.

Това решение вземате вие и никой друг.. И когато решавате да се поддадете на старите енергии, вие потъвате в тях през глава и тогава дори и аз не мога да ви помогна. Затова още щом някаква негативна енергия започне да ви завладява, веднага се обръщайте за помощ към мен.. Аз ще ви помогна да извисите съзнанието си! Аз ще ви изпратя моята усмивка и ще ви протегна ръка за помощ! В най-трудния момент от живота ви. Така ние ще можем да преодолеем старите енергии. И тъй като природата не търпи празно място, веднага при всяко негативно състояние на вашето съзнание призовавайте противоположното, позитивно състояние..

Страхът е най-голямото зло във вашия свят. Съвършената Любов замества всякакъв страх. Изобщо, всяко негативно качество може да бъде разтворено с този универсален разтворител. Практически всички негативни енергии около вас могат да бъдат погълнати и разтворени от енергията на Любовта.

Радостта и Любовта идват при вас тогава, когато е силна вашата вяра. Когато в съзнанието си се опирате на Бога и Възнесените Същества“ (30 декември 2011 г.).

 

Владика Сен-Жермен призовава да се обръщаме за помощ към него в тежките моменти в живота ни. Владиците на Мъдростта винаги ни предлагат своята Ръка за Помощ.

И всеки наш призив или молба за Помощ винаги ще бъдат чути.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!