Контакти на съмишленици по градове

Здравейте приятели.

Тази страничка има за цел да предостави възможност на хората да се свързват със съмишленици чрез електронна поща (имейл)

Ако имате желание имейла ви да бъде публикуван на страничката, за да могат други съмишленици да ви пишат, можете да направите това като:
Изпратите имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема на писмото "Контакти на съмишленици" и в свободен текст да посочите името си, в кой град живеете и че желаете имейлът ви да се публикува на страничката.

Съответно ако искате да се премахне имейла ви, отново може да пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема на писмото "Контакти на съмишленици".

 

Благоевград

Мария Ангелова - +359/886 070314

Бургас

Нина Борисова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Варна

Темелко Темелков - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Габрово

Мариана Деевска - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Пловдив

Райна Пелева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Разград

Йорданка Станева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Свищов

Виолета Христова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сoфия

Борислав Динков - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Рени Марчева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Христо Христов - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Яна Парушева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.