Контакти със съмишленици 

Здравейте приятели.

Тази страничка има за цел да предостави възможност за осъществяване на контакти между съмишленици на сайта "Сириус". 

Ако имате желание да се срещнете, запознаете и набележите планове за обща работа със съмишленици от вашето населено място, можете да изпратите своя имейл или съобщение за среща, които ще публикуваме на тази страничка.

Писмата си изпращайте на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема "Контакти със съмишленици". Молим в писмото си да посочите вашият имейл адрес, името и населеното място, в което живеете.По желание можете да посочите телефонен номер за връзка.

 * * * 

Благоевград

Мария Ангелова - +35973899161

Бургас

Нина Борисова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Варна

Таня Христова, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Пловдив

Райна Пелева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Митко Георгиев - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Разград

Йорданка Станева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Свищов

Виолета Христова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сoфия

Борислав Динков - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Рени Марчева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Яна Парушева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.