Розарий на Иисус

 

Аз се обръщам към тези от вас, които чувстват особена близост с мен

Кратък Розарий по диктовката на възлюбения Иисус от 21 март 2005 г

 

В името на Отца, Майката, Сина и Светия Дух. Амин!

Отче Наш[1]

Отче наш, който си на Небесата!
да се свети Твоето име;
да дойде Твоето Царство;
да бъде Твоята Воля както на небето, така и на Земята;
насъщния ни хляб дай ни днес;
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на длъжниците си;
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия,
защото Твое е Царството и силата, и славата во веки.
Амин! (Мат. 6:9-13)

Богородица

Богородице Дево, Радвай се,
Благодатна Мария, Господ е с Тебе;
благословена си Ти между жените,
и благословен е плодът на Твоята утроба,
защото си родила Спасителя на нашите души (3-пъти)

 

Слава на Отца, Сина, Светия Дух и Божествената Майка,
сега и винаги и во веки веков. Амин!

 

1. АЗ СЪМ Иисус. Вие знаете, че по време на моето въплъщение много хора идваха да видят чудесата, които правех, много по-малко хора идваха да чуят моите учения и само 12 човека най-близки ученици бяха способни да възприемат в една или друга степен тайните знания, които давах. Тези знания се различаваха твърде много от религиозните убеждения на онова време. Но аз учех, защото трябваше да посея семената на Истината в сърцата поне на малцината свои последователи.

Богородица

2. Аз се обръщам към тези от вас, които чувстват особена близост с мен – знайте, че аз съм отворен за контакт с вас във вашите сърца. Аз идвам при всеки, който ме покани и който е приготвил своя храм за моето посрещане. Не се плашете и не се отчайвайте, ако нашето общуване не се състои веднага. На мен ми е необходимо вашите вибрации да достигнат определена степен на чистота, тогава ще мога да присъствам и да общувам с вас.

Богородица

3. Вашият устрем за общуване между нас ще създаде определен магнит на устрема и аз ще получа възможност да сляза във вашето сърце за вътрешно общуване. Ако внимателно препрочетете Евангелието, ще видите, че аз никога не съм призовавал за съблюдаване на външния ритуал. Призовавал съм да следвате Пътя, лежащ във вашите сърца. И ви учех, че трябва да подготвите своя храм за пристигането на жениха. Вашият жених – това е вашето Христово Аз.

Богородица

4. Когато достигнете определена степен на чистота на вашите низши тела, на вашата душа, вие получавате възможност да общувате с вашето Христово Аз, със своята висша част, а чрез Христовото Аз получавате възможност за общуване с всички Възнесени Същества. В действителност не ви е нужен никакъв външен Посланик, за да се състои нашето общуване. Аз ще ви дам своята подкрепа, и отдих, и утешение. Всичко това ще намерите в себе си, в своето сърце.

Богородица

5. Аз ще дойда при всеки, който ме чака, който тъгува без мен. Обещавам ви, че ще дойда при всеки от вас и ще ви дам именно това, за което най-много жадува вашето сърце. Ще ви дам знанието за вашия Произход, за света, откъдето сте дошли и където се стремите да се върнете. Ще ви напомня вашата първа любов, ще ви дам знание за Пътя, който ще ви доведе у Дома при вашия Отец на Небесата.

Богородица

6. Не вярвайте на този, който ви казва, че това царство е тук или че това царство е там. Не вярвайте на тези, които ще ви уговарят да строите това Царство във външния свят, както и да се казва това царство – Царство Божие на Земята или Комунизъм. Не ви е нужно да отивате на края на Земята – в Индия, Америка или Тибет, за да намерите това царство. Царството Божие е състояние на вашето съзнание. И когато достигнете до определено ниво на развитие на вашето съзнание, вие получавате достъп до това Царство Божие.

Богородица

7. Вземете моята ръка. Дръжте я здраво, аз ще ви покажа пътя към това Царство, входа на което се намира вътре във вашето сърце. Само че отначало трябва сами, по своя воля да се разделите с онези качества, които обременяват вашите сърца и ви пречат да ме видите дори тогава, когато идвам при вас и стоя право пред очите ви. Вие няма да ме виждате до тогава, докато не се освободите от товара, който лежи на плещите ви. Товар, състоящ се от вашите привързаности към заобикалящия ви свят.

Богородица

8. Ще ви дам упражнение, което ми обещайте да изпълнявате всеки ден. Всеки ден си представяйте право пред себе си сияеща ослепителна Светлина. Вие изпитвате желание да се слеете с тази Светлина, да станете едно с нея. Но тази Светлина ви изгаря и не можете да се приближите до нея. Защото във вас има нещо, което не е от Светлината, нещо, което ви пречи да преминете в състоянието, присъщо на вашата истинска природа – Светлината, Огъня, Пламъка. Помислете, какво ви пречи? Какво във вас не е от Светлината?

Богородица

9. Не трябва да се опитвате да се избавите наведнъж от всички свои несъвършенства. Намерете едно качество в себе си, което по ваше мнение ви пречи най-много да проявите истинската си природа. Ако не знаете кое е това качество, медитирайте върху моя образ, помолете ме и аз ще ви подскажа какво е това качество. То ще се прояви в живота ви и вие ще пожелаете да се избавите от него. Вие трябва да искате да се избавите от това качество или вреден навик така страстно, че постоянно в своите молитви към мен да ме молите да ви избавя от него, да ви помогна да преодолеете това свое несъвършенство. Можете просто да поискате, можете да се молите. И ще настъпи ден, когато напълно ще се избавите от това качество или навик. Тогава се захващайте за следващото несъвършенство.

Богородица

10. Отдайте ми всичките си несъвършенства. Помолете ме и аз ще ги взема всичките. И вече няма да има нищо във вас самите, което да ви пречи да ме видите, когато стоя пред вас. Ще ми остане само да ви хвана за ръка и да ви преведа в Царството Божие през този таен вход, който е скрит в тайната обител на вашето сърце. Дотогава ние ще се срещаме с вас. Аз ще идвам отново и отново дотогава, докато не успеете да ме чуете и да почувствате моята Любов. АЗ СЪМ Иисус, ваш приятел и брат по Пътя.

Богородица

Слава на Отца, Сина, Светия Дух и Божествената Майка сега,
и винаги, и вовеки веков. Амин!

В името на Отца, Майката, Сина и Светия Дух. Амин!

 

 

Назад към Розарии

 


 

[1]Главното при четенето на Розариите, както и на всички молитви, е нашата пълна преданост на Волята на Бога, достигането до онова молитвено състояние на съзнанието, което позволява да забравиш за себе си, да се разтвориш в Бога. Ако православните молитви “Отче наш” и “Богородица” пречат на съзнанието ви да се съсредоточите върху Бога, използвайте онзи вариант на тези молитви, които са приемливи за вашето съзнание.