Розарий на Майка Мария
Духовната мисия на Русия[1]

 

В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, пресвета Богородице, възлюбена Майко Мария, бързам да коленича пред теб.

Не мога да намеря думите, които ще ми позволят да предам цялата Любов на моето сърце, която изпитвам към теб.

Приеми моята Любов и Благодарност. Ти знаеш кое е най-важното в този момент за израстването на моята душа.

Моля за твоята помощ и подкрепа.

Моля се, покрай суетата на деня, да не забравя тихите минути на нашето непосредствено общуване, които помни моята душа.

Нека моята неразривна връзка с теб да ме подкрепя в живота и да ми помага да не забравя за Висшия Път, по който имам намерение да вървя в този живот. Амин[2].

В името на Отца, Майката, Сина и Светия Дух. Амин!

1. АЗ СЪМ Майка Мария. Аз бързам да ви поднеса радостната вест! Вие знаете, че аз съм покровителка на Русия и знаете, че народът на тази страна от край време ми отделя внимание в молитвите си. Аз помагам в изцеляването, моите икони притежават чудотворно въздействие, те защищават и изцеляват нуждаещите се от защита и помощ. Аз влагам присъствието си в много мои изображения във вид на икони и по израза на моето лице и по очите ми, вие можете винаги да разберете отговорите на въпросите, които ви вълнуват. Стремя се да общувам с вас и ви оказвам цялата помощ, която е според силите ми, възлюбени деца мои.

Богородице Дево, радвай се,
Благодатна Мария, Господ е с Тебе;
благословена си Ти сред жените,
и благословен е плодa на Твоята утроба,
родила Спасителя на нашите души.

2. Радостната вест, която имам желание да ви съобщя, се отнася за моята любима Русия. Вие знаете, че на тази страна е отредена голяма мисия – да води след себе си народите по духовния Път. И ето, най-после пътят е отворен и Русия излезе на това място на своя път, от където вече се вижда бъдещата мисия, мястото на пътя, което предполага откриване на мисията. Вие знаете, че много пророци от миналото са говорили за великата роля и мисия на тази страна. Ние внимателно следихме развитието на хората, чиято съдба е свързана с Русия и които се въплъщават в Русия редица столетия. И, вие знаете, ние стигнахме до извода, че благодарение на своите най-добри представители, Русия заслужи правото да стъпи на Пътя на духовното водачество на света.

Богородица

3. Русия е призвана да стане високо духовна страна. Именно сега, при цялата привидна бездуховност, се залагат основите на бъдещата духовна страна. Именно сега народът на Русия, уморен от безизходицата и безверието, е готов да се устреми към източника на Божествената благодат, да застане на колене и да произнесе в своето сърце: “Господи, прости ми, Господи, прости ни, Отче Небесни. Ние не знаехме какво вършим. Ние разчитахме на нашите плътски мускули и натворихме поради неблагоразумието си много беди. Моля те, Господи, обърни внимание на нашата молитва. Прости ни, Господи, за всичко, което сме извършили, за всички беди и нещастия, които донесохме на света. Господи, ако е по Твоята Воля, ела в нашата страна, вразуми ни и ни помогни да вървим по Твоя Път.”

Богородица

4. И именно след като народът на Русия в лицето на своите най-добри синове и дъщери бъде в състояние да се покае в сърцето си, ще се разкрие невиждана Божествена възможност за тази страна. Много скоро вие ще станете свидетели на огромен взрив на духовността в Русия. И за вас няма да има значение в кой храм се молите и в кой храм се кланяте. Защото в съзнанието си вие се издигате до този Божествен връх, от който не се виждат предишните противоречия между различните вярвания и религии. Сърцата ви ще се изпълнят с такава Господня благодат, че ще престанете да изпитвате каквито и да е негативни реакции по отношение на ближните, които не са като вас.

Богородица

5. Необходимо е да се обедините в единния порив на сърцата си. Необходимо е да се обедините под лозунга за духовно единство на нацията. Само след покаянието е възможно духовното обединение и само след духовното си обединение Русия ще може да осъществи на физически план онези образци на духовно творчество на най-добрите представители на човечеството, които вече са създадени на финия план и са готови за проявление.

Богородица

6. Трябва да ви кажа, че бъдещето на Русия не е свързано с привързаността към определена вяра, а с верска търпимост към всяко истинско проявление на поклонението пред Бога. Аз не говоря за проявите на верска нетърпимост, които съществуваха в миналото. Аз говоря за ново ниво на съзнанието, което ще побере в себе си Божествеността и ще изглади всички противоречия, които лукавият човешки ум преднамерено е изострял през последните хилядолетия.

Богородица

7. Аз дойдох при вас в този ден, за да доведа до вашето съзнание необходимостта от осъзнаване на мисията на Русия. Аз дойдох не за да се гордеете с това, а да израснете духом и да можете да се издигнете на ново стъпало в развитието. Нощта, тъмната нощ свърши за Русия. Излезте на разсъмване и погледайте как изгрява слънцето. Точно така и слънцето на Божественото съзнание започва да осветява хората на Русия.

Богородица

8. Престанете да гледате на Запад. Престанете да ползвате образци, които не само не са полезни, но и вредят. Вашата мисия е да носите новите образци. Съвсем скоро народите по цялото земно кълбо с удивление ще се заслушват и поглеждат към промените, които стават в Русия. Промените в тази страна ще дойдат не от властта, не от политиците и икономистите, промените в тази страна ще дойдат от сърцата на хората и тези промени е невъзможно да не бъдат забелязани.

Богородица

9. Всеки път, когато поглеждате в очите на отново идващите във въплъщение малки хора, опитайте се да разберете посланието, което носят в себе си тези очи. Ваше задължение е да помагате на новото поколение не само да получи всичко необходимо в материалния план, ваша задача е да дадете помощ на всеки, който се въплъщава сега, за да може той да изпълни своето Божествено предназначение. Именно сега започнаха да се въплъщават индивидите, които ще направят Русия духовна столица на света. Не пропускайте своя шанс за служение на света. Окажете помощ на тези деца на Земята, представителите на новата раса.

Богородица

10. Сега аз съм готова да пристъпя към Благословението. Аз дойдох в този ден, за да дам частица от моето сърце, небесна благодат на вас, които четете моето послание. Дойдох, за да ви предам цялата събрана в мен Любов, Вяра и Надежда. Аз ви моля за едно нещо: никога не забравяйте, увлечени в текущите задачи на деня, своя Божествен произход и своето Божествено предназначение. Обичам ви от цялото си сърце и съм готова да дойда при първия ваш зов, за да ви окажа помощта, от която се нуждаете.

Богородица

Слава на Отца, Сина, Светия Дух и Божествената Майка сега,
и винаги, и вовеки веков. Амин!

 

В името на Отца, Майката, Сина и Светия Дух. Амин!

 

 

Назад към Розарии

 


 

[1]Розарият е съставен по диктовката на Майка Мария от 25 юни 2007 г

[2]Текстът на молитвата на Пресвятата Богородица е от посланието на Майка Мария от 4 януари 2009