Дойде времето за извършване на революция във вашето съзнание

АЗ СЪМ Бабаджи.

Днес аз дойдох за решителна беседа. И моята решимост трябва да се предаде на онези от вас, които са съзвучни с моята вибрация на промените.

Когато се намирах във въплъщение, аз говорех за това, че революцията наближава. И всички срокове, отпуснати за настъпването на революцията вече минаха. Затова гответе се за промени, които ще бъдат наистина революционни! И тези промени трябва да станат във вашето съзнание. И след като те станат в съзнанието ви, мигновено всичко около вас ще започне да пламти с огньовете на революцията. Защото ще бъде пометено всичко, което сега командва парада. Цялото ви привично обкръжение. Всичко, с което сте свикнали. Всички ваши навици и привързаности.

И това неминуемо ще се случи, защото не съответства на Божествения план и на еволюционния път за развитие на човечеството.

Тогава, когато не действат убежденията и човек упорства и не се подчинява на закона, се прилага сила. Тогава, когато човечеството не се подчинява на Божествения Закон и сроковете, отпуснати за осъзнаване изтичат, се налага да се приложат методи за форсирано въздействие.

Това, с което сте свикнали и го възприемате като неделима част от своето съществуване, в действителност и в по-голямата си част не съответства на онова, което трябва да съществува на сегашния етап на еволюционното развитие. Ето защо твърде много сфери на човешката дейност наистина подлежат на революционни промени.

Свикнали сте да употребявате в храната си месо и месни продукти. Ще ви се наложи да се откажете от това, тъй като вибрациите на физическия план се повишават и за да съответства вашето физическо тяло на тези вибрации, трябва да преминете към по-високовибрационна храна от растителен произход.

Свикнали сте да употребявате алкохол. Ще ви се наложи да се откажете от употребата му веднъж и завинаги. Същото се отнася за цигарите и наркотиците.

Свикнали сте безконтролно да използвате сексуалната енергия. Ще ви се наложи да станете целомъдрени. Защото от това доколко можете да съхраните сексуалния си потенциал, зависи доколко жизнеспособно ще бъде следващото поколение хора. Всички, които са нежизнеспособни, няма да могат да съществуват в новия свят.

Свикнали сте да си доставяте удоволствие като гледате телевизия. Ще ви се наложи да се откажете от този навик. Защото ще ви трябва способност за концентрация върху Висшата реалност, а всичко, с което е запълнен вашият теле- и радиоефир ви пречи да се съсредоточите върху тази реалност.

Виждате, че промените, които настъпват, ще пометат поне половината от вашата промишленост и индустрия – цялата индустрия за масови развлечения, за производство на упойващи вещества и некачествена хранителна продукция.

Това действително са революционни промени. И всичко това трябва да стане. Само в този случай човечеството може да докаже своята способност за по-нататъшно еволюционно развитие.

На едното блюдо на везните са всички онези „блага” на вашата цивилизация, които изброих по-горе, към които човечеството е привързано и с които не иска засега да се разделя. На другото блюдо на везните е самото съществуване на планетата Земя, на физическия план на планетата Земя.

Трябва да вземете решение в кратки исторически срокове. Колкото повече време отделяте за размисъл, толкова по-малки са шансовете да извършите прехода плавно. Толкова по-голяма е вероятността от глобален катаклизъм, който ще унищожи неуспешната цивилизация.

И причината за всичко е вашето нежелание да се променяте. Нежеланието ви да следвате Божествения Закон.

Божественият Закон предполага обществено устройство върху съвсем други принципи – когато човек е способен все повече и повече да проявява своята Божествена природа. Вашата цивилизация способства за това човекът да проявява своята дяволска природа. Ето защо въпросът за избора е назрял. И изборът в крайна сметка се отнася до това, искате ли да следвате еволюционния път на развитие или искате да попълните сметището на неуспешните цивилизации от миналото.

Онези от вас, които правят вътре в себе си правилния Божествен избор и го следват, независимо от това, че цялото ви обкръжение следва стария път, откъснат от Бога и от Божественото ръководство, за вас пътят е отворен. И дори да се случи нещо с планетата, вие получавате пропуск за другите светове, които съответстват на вашите вибрации.

Затова се води сметка за всеки човек, който е способен да докаже правото си да се изкачи на следващото еволюционно стъпало.

Казано ви е за грандиозната възможност, която се открива. Казано ви е за това, че сега е по-лесно за вас да се промените, защото всички Небеса ви оказват помощ и подкрепа. И наистина е благословено времето, в което живеете. Едни индивиди с бързи крачки вървят нагоре. Други със същите бързи темпове се плъзгат надолу.

На всеки се дава шанс да оцелее.

На всеки се протяга ръка за помощ.

Но Законът за свободната воля не ни позволява да се намесваме, ако не чуваме от ваша страна вик за помощ.

И дори тогава, когато положението е съвсем безнадеждно поради създадената от вас карма, дори тогава, когато най-големият грешник в най-последната минута моли Небесата за помощ, ние нямаме право да откажем.

Затова молете за помощ и помощта ще дойде!

Молете за спасение и спасението ще дойде!

Уповавайте се на Бога и Бог ще окаже своето покровителство и ръководство!

Необходимо е само вашето желание да се промените.

Необходимо е вашето желание да служите на еволюциите на планетата Земя.

Не пропускайте тази възможност, която се открива сега!

Трудно е осъзнаването, когато всичко е добре. Осъзнаването идва доста по-бързо, когато ситуацията става толкова абсурдна, че дори глухият и слепият започват да разбират, че нещо не е наред.

Затова аз не се уморявам да идвам и да ви викам в ушите: „Времето дойде!”

Дойде времето за извършване на революция във вашето съзнание!


АЗ СЪМ Бабаджи.

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)