Аз се надявам, че това мое послание ще разпали сърцата на тези, в които още тлее искрата на Божествеността!

АЗ СЪМ Ел Мория!

Спешността диктува строгия тон на Посланието.

Ние казахме, че няма повече възможност да даваме Послания чрез нашия Посланик.

Не защото не искаме или Посланикът не се справя.

Ние казахме, че няма възможност да даваме нашите Послания, защото огромната енергия, която се съдържа в нашите Послания не е търсена от вас, нашите ученици, намиращи се във въплъщение.

За голямо съжаление, ние сме принудени да констатираме този факт.

Във вашия свят има изобилие от различна информация.

Има много най-различни книги и още по-голямо количество информация е разпръснато на различни места в интернет.

Но ние идваме, не за да ви даваме информация. Ние идваме, за да можете благодарение на нашата помощ и на даваните от нас знания, да се върнете у Дома.

Вашият свят, такъв, какъвто е сега, не може да удовлетвори онези души, които помнят другия свят, Божествения свят. Онези души, които помнят истинските отношения между хората, основаващи се върху братската Любов и Сътрудничеството.

Вие, много от вас, сте изгубили онова искрено и съкровено нещо, което представлява самата сърцевина на Битието.

И нищо от безполезните неща и удоволствия на вашия свят никога не ще ви замени онази Истина, която винаги е била с вас, но която сте забравили в суетата на деня.

Аз дойдох, за да напомня още веднъж на тези предани сърца, с които ме свързват много въплъщения, онази Истина, която се намира във вашите сърца, в дълбините на вашето същество.

За Възнесените Учители е все по-трудно и по-трудно да достигнат до вашите сърца, покрити с непроницаема броня.

Единици са верните и истинските, останали във въплъщение, които помнят за Бога и са готови по силата на своята преданост и огромно състрадание към човечеството, да пожертват живота си за спасението на душите на хората, които са се заблудили в света на илюзията и не виждат светлина в мрака.

Аз идвам, за да дам подкрепа и помощ на малкото светли душѝ, независимо от решението на Кармичното Ръководство да не се дават повече Послания чрез нашия Посланик.

Моето състрадание и желанието ми да помогна на човечеството преодоляват всякакви препятствие и всякакви трудности.

Аз дойдох при вас в този знаменателен ден на 2015 г. – Денят на лятното слънцестоене.

Днес вие можете да положите всички усилия и мислено да промените ситуацията на планетата към по-добро. Достатъчно е малка част от светлоносците да съхранява в съзнанието си образа на светлото бъдеще, за да се разсее тъмнината, която дотолкова се е сгъстила, че хората просто не разбират посоката на движението по-нататък.

Цялата енергия в тази Вселена принадлежи на Бога.

Бог и само Бог може за няколко мига да промени всяка ситуация в света.

И само Законът за свободната воля, която ви е дарена от Бога, пречи да се извършат позитивните промени в света. Нито Възнесените Учители, нито Самият Бог могат да ви помогнат, ако обръщате гръб на помощта и сте забравили дори името на Бога.

Отново и отново ви напомням – всичките ви проблеми и всички проблеми на обществото ви са свързани само с това, че вашата цивилизация се е откъснала от Бога.

Във ваша власт е да получите толкова щастие, толкова Любов и толкова Божествена енергия, колкото може да издържи вашето същество.

Единственото препятствие е вашата карма, онази негативна енергия, която се намира между вас и Бога, състояща се от грешките, направени от вас в миналото вследствие нарушаването на Закона на тази Вселена.

През последните 10 години ние давахме Учение, което съдържа подробни препоръки за това как да преодолеете грешките от миналото и да постигнете състояние на вътрешно щастие и покой.

Обаче сега настъпи етапът, когато вие трябва да покажете, че сте усвоили нашето обучение.

Вие трябва да проявите устременост и настойчивост в заниманията си с духовните практики.

Вие трябва да покажете как сте усвоили нашите Послания и дадените от нас милости и възможности.

Всичко, което е необходимо на този етап за вашето спасение ви е дадено в пълна степен!

Ако не е по силите ви да усвоите Учението, дадено от нас, обръщайте се направо към Бога и Владиците. Молете за помощ, молете за избавление и помощта ще дойде!

Но ако все още седите със скръстени ръце и се надявате на чудо, тогава рискувате твърде много. Защото времето е кратко и времето изтича.

Надявам се, че това мое Послание ще разпали сърцата на тези, в които още тлее искрата на Божествеността!


АЗ СЪМ Ел Мория!

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)