Книгата на Татяна Николаевна Микушина

„Майтрейя“ получи оценка 5 звезди

 

Това е най-високата оценка на най-големия международен конкурс за книги „Любима книга на читателите – 2021“

(Readers’ Favorite- 2021), който се провежда в САЩ

 

Скъпи приятели!

С голяма радост ви съобщаваме, че през пролетта на 2021 г. книгата на Татяна Николаевна Микушина „Майтрейя“ беше представена на най-големия в САЩ престижен международен конкурс за книги  „Любима книга на читателите – 2021“ (Readers’ Favorite- 2021). Журито даде на книгата най-високата оценка 5 звезди!

 

 

Предлагаме на вашето внимание

рецензията на Астрид Лустулин за конкурса „Любима книга на читателите - 2021“.

 

„Когато човек намери начин за общуване с Великите Духове – Владиците на Мъдростта, книгата, която решава да напише е прекрасна и задълбочена.

По същество, задачата на писателя-Посланик се състои в това да приеме словата на Възнесените Владици и да ги предаде на света. Именно това е направила Татяна Николаевна Микушина, създавайки серията от книги „Владиците на Мъдростта“.

Между многото томове, които тя вече е публикувала, книгата „Майтрейя“ е посветена на Идващият Будда, който ще дойде в този свят. В тази книга Татяна Микушина е публикувала Посланията, които е получила от Господ Майтрейя през периода 2005 – 2013 г.

Авторът дава на читателите възможност да се замислят за своето съзнание и да разширят своето светоусещане.

В последно време често размишлявах върху това, колко трудно е на западния свят да издигне нивото на своето съзнание. Като човек от този свят аз разбрах, че имам същия проблем, затова много се радвам, че намерих книгата „Майтрейя“.

Книгата на Татяна Микушина дойде в нужното време и ми помогна да си изясня някои неясни, спорни въпроси, които все още оставаха в мен.

  Специално запомних как Господ Майтрейя обяснява, че когато се изпълним с чувство на Божествена Любов, ние можем да достигнем състояние на хармония и покой.

Господ Майтрейя разкрива също така една тема, която е много скъпа на сърцето ми. Той говори за това, как трябва да се отнасяме към нашите деца.

Мисля, че не е достатъчно книгата „Майтрейя“ да се прочете само един път. Тази книга трябва да се чете и препрочита. Каня ви да след всеки прочит да медитирате над прочетеното.

  Вярвам, че книгата на Татяна Микушина, съдържащата Учението на Господ Майтрейя ще донесе полза на всеки, който я прочете“.

 

 

КНИГА на английском языке:

ЗАКАЗАТЬ

 

 

 

КНИГАТА на руски език:

 

Поръчайте в интернет магазина

 

 

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!